Telefon: 7876 8672 – kontakt@vuc4you.dk

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Elcykler er det nye sort indenfor cykelverdenen, og det er fordi det gør lange distancer langt mere tilgængelige, for helt almindelige cyklister. Der er mange fordele ved at købe en elcykel, de kan du læse om her, samt hvordan du finder den rigtige elcykel til dine behov. 

Hvad kan jeg bruge en elcykel til?

En elcykel kan steppe ind, der en almindelig cykel kommer til kort. Det er fordi en elcykel har en hjælpemotor, så du kan cykle meget længere uden at bruge dine egne kræfter. det gør elcykel perfekt til dig, der gerne vil cykle til arbejdet, men det er lige lidt for langt. På den måde slipper du nemlig for at møde op på arbejdet helt gennemblød af sved, men du sparer også bilen eller en lang og kedelig tur i kollektiv transport. En elcykel er det klimavenlige transportalternativ.

En elcykel er også helt perfekt til familieture på cykel, fordi man kan cykle lange ture, uden at bekymre sig om de mindste nu bliver for trætte. Det åbner op en helt ny verden af idylliske cykelruter, og det gør at man kommer meget mere rundt og kan være aktive som familie. Der er dog nogle ting  du skal tænke over, når du skal vælge en elcykel.

Hvordan vælge elcykel?

Du skal først og fremmest overveje om du skal have en damemodel eller en herremodel. Der er intet i vejen for, at man kan køre en model der er tiltænkt det modsatte køn, det handler om hvad du er vant til og hvad du foretrækker at cykle på. Elcykel herre modeller  er gerne lavere i styret og har en kraftigere motor, fordi den  er tiltænkt sportscyklister. Elcykel dame modeller  er lidt anderledes bygget, men det udelukker selvfølgelig ikke, at der også er kvinder der har de samme motorbehov, som andre sportscyklister. Du skal vælge den model som du er komfortabel med, og som kan holde til det behov du har tænkt til at bruge din elcykel til.