Telefon: 7876 8672 – kontakt@vuc4you.dk

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Har I et godt fællesskab i jeres cykelklub, men kunne I mangle noget mere udstyr til turene? Heldigvis kan du i denne artikel få et par gode idéer til, hvordan I kan få fat i cykeludstyr, der både er lækkert og personligt på én og samme tid.

Solbriller til klubbens medlemmer

Hvis jeres klub har et logo, er det måske allerede på jeres tøj eller cykelhjelme, men vidste du, at man også kan få andet udstyr, for eksempel solbriller med tryk, som er oplagt, hvis I ønsker tilbehør, der både er personligt og praktisk.

For det er vigtigt at beskytte øjnene, derfor er solbriller en nødvendighed, og hvis I ønsker at skabe en større følelse af fællesskab, kan I med fordel vælge solbriller med tryk.

Drikkedunke med slogan og navne

I kan også putte jeres logo på jeres drikkedunke. Dunkene hjælper jer med at være hydrerede på cykelturene, som er en nødvendighed, man ikke bør undvære. Mange mennesker er dog ikke så tilbøjelige til at medbringe en drikkedunk, når de er på tur, men hvis drikkedunken er af god kvalitet og har et personligt præg, vil det pludselig være langt mere tillokkende faktisk at huske sin drikkedunk på turen.

I kan, som sagt, vælge at dekorere jeres drikkedunke med klubbens logo, men I kan også dekorere drikkedunkene med hver jeres navn, så I bedre kan kende forskel på dem. En anden mulighed er at dekorere dunkene med alle medlemmers navne, der vil have en fællesskabsdannende effekt. Hvis I vælger sidstnævnte mulighed, kan I eksempelvis skrive jeres kælenavne, der vil gøre jeres drikkedunke sjove og mere personlige. Man skulle ikke tro det, men man kan faktisk dekorere en drikkedunk på et hav af forskellige måder.

Lækre nye cykelhandsker

Cykelhandsker kommer i mange flotte farver og lækre designs. Vil man have det optimale ud af dem, skal man vælge nogle af høj kvalitet, og så skader det heller ikke at give dem et personligt præg. Man kan for eksempel få cykelhandsker, hvor der er plads ti et logo eller en anden tekst.

Det udstyr, I bruger, når I cykler, har en stor effekt på, om I har en god oplevelse, når I er afsted. Hvis I har budgettet til det, kan det derfor være en god idé at investere i noget godt udstyr, som I kan give et personligt præg.

Hvis I mangler pengene, kan I måske overveje, om det ville være en mulighed at afholde et event, hvor I kan tjene nogle penge, eller at få nogle sponsorer.