Telefon: 7876 8672 – kontakt@vuc4you.dk

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Er du typen, som elsker at cykle, men sjældent kommer afsted ud på landevejen – fordi det er svært at komme afsted efter en lang arbejdsdag? Så læs med her og få tips til, hvordan du kan komme i god form med træning derhjemme.

Hvis du elsker at cykle og egentlig går og drømmer om at sætte dig i sadlen og komme ud og få nogle kilometer i benene på landevejen, men bliver overvældet af træthed eller manglende lyst, når weekenden endelig melder sin ankomst, så får du her tre gode tips til, hvordan du kan både kan cykle og holde dig i form på en nem og overskuelig måde, når det passer dig.

  1. Køb en rigtig god spinningcykel, så får du samme gode kvalitet, som nede i træningscenteret, men fordelen er, at du kan træne, når det passer dig eller når du har fem minutter tilovers. Det bedste er, at du ikke skal ud ad døren, pakke træningstøj etc. Men bare kan sætte dig i sadlen, når du har lyst. Find masser af gode modeller her
  2. Hvis du ikke er så meget til spinningcykler, men mere til en god træningscykel, så kan du overveje om det ikke er sådan en, som du skal investere i.
  3. Sørg for at stille din spinningcykel eller motionscykel i et rum, hvor du føler dig godt tilpas. Måske du har et rum med en god udsigt, så du kan se ud i naturen, mens du motionere. På den måde får du næsten en følelse af at være på landevejen.

Hvis du beslutter dig for at en god træningscykel eller spinningcykel er en optimal løsning for dig, så overvej nøje, hvilken model, du vil investere i. Der er mange gode modeller på markedet, og du skal vælge den løsning, der passer bedst til dig. Du kan eventuelt tjekke om modellerne er bedst i test eller få anbefalinger fra dine venner og familie.

Det er slet ikke så uoverskueligt at komme i form, når man kan gøre det hjemmefra. Vejen fra sofaen og over på træningscyklen er blevet væsentlig kortere, når du ikke skal ud ad døren. På den måde slipper du får, at det bliver et projekt, hver gang du skal træne. Sørg for at din hjemmetræning bliver en rar oplevelse, hvor du nyder at sætte dig op på cyklen i stedet for, at det bliver en sur tjans at komme i form.