Telefon: 7876 8672 – kontakt@vuc4you.dk

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Danmark er særdeles velegnet til cykelferie, fordi der er smuk natur og fladt terræn. Derfor er der intet i vejen for, at du kan planlægge din efterårsferie på cykel. her får du nogle gode tips til, hvordan det kan lade sig gøre. 

Lej et sommerhus der egner sig til cykellivet

For at opleve noget nyt, skal man tage et nyt sted hen. Det kan man for eksempel gøre, ved at leje et sommerhus. Der findes alle slags sommerhuse, der passer til alle budget og behov, så du burde nemt kunne finde noget, der passer perfekt. Det der er så perfekt med sommerhuse, er at du kan have din cykel med, og hvis du er ekstra ambitiøs, så kan du faktisk også med fordel cykle dertil. Man kan nemlig sagtens finde sommerhuse i cykelafstand, så man nemt kan gøre det til, en del af ‘rejsen’. Det at have cykel med i sommerhus, kan nemlig nemt blive en hel aktivitet i sig selv. På den måde, kan man nemt komme til seværdigheder i nærheden, og man kan også nemt komme i aktivitet.

Giv plads til afslapning

Når man cykler meget, skal man også sørge for at få nok plads og ro til afslapning. Find og lej et poolhus, så du kan få en lille afveksling fra cykling, med svømmeture. Det er godt for dine knæ, der kan blive meget belastet, under cykling. Du kan sagtens finde et lækkert sommerhus i Danmark, der giver plads til både aktivitet og afslapning. Hvad at investere i lidt luksus, så du får en cykelferie, som du vil huske resten af dit liv? Det er rart at komme lidt væk og komme i nærheden af lidt andre cyketure, end dem man er vant til. Derfor er et sommerhus, gerne med pool, det perfekte udgangspunkt for en danmarksferie på cykel.